BOLU VALİSİ SAYIN AHMET ÜMİT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlçemizi ziyaretlerinde ilk olarak Akşemseddin Hz. Türbesini ziyaret eden Bolu Valisi Sayın Ahmet ÜMİT ve beraberindeki heyete Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanı Kemal Kazan eşlik etti.
Akşemseddin Hz. Türbesi ziyaretinin ardından köy ve mahalle muhtar ve muhtar adayları ve halkımızla Göynük Belediyesi Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelen Bolu Valisi Sayın Ahmet ÜMİT ilçemizin genel sorunlarının ele alındığı toplantı sonrası Kaymakamız Eyyüp GÜNGÖR ve Belediye Başkanı Kemal KAZAN’ı makamlarında ziyaret etti.Bolu Valisi Sayın Ahmet ÜMİT Göynük Adliyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın kabrine ve baba evine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ilçemizden ayrıldı.

E-mail : goynuk@icisleri.gov.tr