GÖYNÜK KAYMAKAMIMIZ ORHAN GAZİ KARAKAŞ ‘’ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’’ DOLAYISIYLA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN KADINLARIMIZI MAKAMINDA MİSAFİR ETTİ

Göynük Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ münasebetiyle ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kadınlarımızı makamına davet etti, kadınların öneminden ve toplumsal rolünden bahsetti. Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ yaptığı açıklama: ’’ Anne, kız kardeş, teyze, hala, eş, anneanne, babaanne gibi rolleriyle toplumumuzun şekillenmesinde önemli rol oynayan tüm kadınlarımız toplumumuz için ayrı bir öneme sahiptir. Yeni nesillerin yetiştirilmesinde ve sosyal hayattaki fonksiyonları önem arz etmektedir. Bu vesileyle bu zamana kadar vatanımıza, birliğimize ve bayrağımıza hizmet eden dünya hayatından ayrılmış ''Nene Hatun'' gibi kahraman kadınlarımızın tümünü rahmetle anıyor, ülkemizin birliği ve dirliği için emek harcayan tüm kadınlarımızın '' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü'' tebrik ediyorum.’’ Dedi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kadınlarımız da nazik daveti için Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ’a teşekkür ettiler. Daha sonra günün anısına Hükümet Konağı önünde Kaymakamımızla hatıra fotoğrafı çektirdiler.