İLÇEMİZDE CEVİZ AĞACI FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI, HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

Balkon Film ve TRT ortaklığıyla İlçemizde çekilmesi planlanan Ceviz Ağacı filminin çekimleri başladı. Kültür Bakanlığı’ndan da katkı payı almayı başaran filmin uluslararası arenada da boy göstermesi bekleniyor. Yönetmenliğini Faysal Soysal’ın üstlendiği filmin usta ve tanınmış oyunculardan ve güçlü bir teknik ekipten oluşan güzel bir kadrosu bulunmakta. Tamamı Göynük’te çekilecek filmin çekimlerinin yaklaşık bir ay sürmesi ve Göynük için de muazzam bir tanıtım vesilesi olması bekleniyor. Kaymakamımız Sayın Ahmet TOZLU film ekibi ile yemekte bir araya geldi ve kendilerine başarılar ve kolaylıklar dileyerek, elden gelen tüm imkanlarla ilçe olarak Ceviz Ağacı filminin arkasında durulmasını ümit ettiğini ifade etti.

Ceviz Ağacı filminin tüm emeği geçenler ve ilçe halkımız için hayırlı olması temennisiyle...