İLÇEMİZDE İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 97. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI.

12 Mart 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın 97’nci yıl dönümü ile Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programı ülke genelinde olduğu gibi Göynük ilçemizde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ,Belediye Başkanı Kemal KAZAN, İlçe Jandarma Komutanı Bora TOPÇU, İlçe Emniyet Müdürü Aykut DİNÇ, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Daire amirleri katıldı.
Mehmet Akif Ersoy belgeselinin ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan şiirlerin okunması ve tiyatro gösterisi sahnelendi. ilçemiz okullarında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Orhan Gazi KARAKAŞ, Belediye Başkanı Kemal KAZAN ve Milli Eğitim Müdürü Bahattin YÜKSEL verdi.Ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.