İLÇEMİZDE ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN KONULU BİLGİLENDİRME KAMPANYASI YAPILDI

Türkiye Cumhuriyeti İç İşleri Bakanlığınca bu gün tüm Ülkede eş zamanlı olarak başlatılan ve ilçemizde de yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla ilçemiz Ali Ericek İlk Okulu, Egemenlik İlk Okulu ve Gazi Süleyman Paşa Bulvarı Çınarlar Köprüsü önünde yer alan yaya geçitlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri ve İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp GÜNGÖR,Belediye Başkanı Sayın Kemal KAZAN, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımı ile "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" adlı bilinçlendirme kampanyası gerçekleştirildi.

E-mail : goynuk@icisleri.gov.tr