KAYMAKAMIMIZ EYYÜP GÜNGÖR'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemizde ve tüm dünyada engelli insanlarımıza olan farkındalığı artırmış ve engellilerimizin yaşam standartlarını geliştirmede önemli bir bilinç sağlamıştır. Günümüzde engelli vatandaşlarımız spordan eğitime, sosyal aktivitelere kısaca yaşamın pek çok alanında aktif bir birey olarak yer alabilmektedir. Engellilerimize sağlayacağımız imkânların daha da artırılmasıyla sosyal hayatın aktif bir bireyi haline gelen engellilerimiz, en önemli insani değerlerimiz olan yardımseverlik, birlik ve beraberlik bilincimizi artırarak toplumsal olarak gelişmemize önemli katkılar sağlayacaktır. Untulmamalıdır ki engellilerimize olan farkındalığımızın artması ve engellilerimizin topluma kazandırılmasında en önemli görev bizlere düşmektedir. Çünkü engellilik insan olmanın önemli bir parçasıdır.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü kutlar, yaşamın her alanında mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim.