KAYMAKAMIMIZ İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİ ZİYAFETTİN EKER'E BAŞARI BELGESİ VERDİ

Göynük Kaymakamımız Sayın Ahmet TOZLU İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Ziyafettin EKER'e başarı belgesi verdi.Kaymakamımız "Birçok arkadaşımız hiç şüphe yok ki görevini layıkıyla yerine getirmekte, fedakarlık etmektedir.  Elbette bunun farkındayız. Biz de bir temsil olarak özverili çalışmaları ve geldiğimiz günden beri neredeyse her gün fazla mesai yaparak şahsımıza eşlik etmesi nedeniyle takdir ettiğimiz Sayın Ziyafettin EKER'i başarı belgesi ile ödüllendirdik; kendisine görevindeki başarının devamını dilerken, sağlık ve huzur dolu yıllar geçirmesini ümit ediyoruz" dedi.