KAYMAKAMIMIZ KÖY ZİYARETLERİNE VE HALK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

Göynük Kaymakamı Sayın Ahmet TOZLU köy ziyaretleri kapsamında bazı ilçe amirlerinden oluşan heyetle beraber 08.08.2018 tarihinde Kızılkuyu,Boyacılar,Kilciler,Aşağıkınık,Yukarıkınık,Pelitcik ve Kürnüç köylerine ziyaret bulundu. Köylerde bulunan vatandaşlarımız ile sohbet eden Kaymakamımız vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulma noktasında gerekli notlar aldı. Ayrıca Kaymakamımız Sayın TOZLU Halk Günü kapsamında bölgede bulunan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ederek, şikayet ve sorunlarını dinledi.Kaymakamımız İlçemizde bulunan bütün köylere giderek mümkün olduğunca fazla sayıda vatandaşımızın elini sıkıp, sohbet edecekleri ve dertlerini dinleyecekleri hedefinde olduklarını ifade etti.