Kıymetli Göynüklüler,

Diyar-ı Akşemseddin’e, bu tarih kokan kente, Osmanoğlu ecdadımızın ilk şehirlerinden olan İlçemize, İlimizin bir başka ilçesi Dörtdivan’da görevlendirilmem sebebiyle, veda etmekteyim. Her bir yanı şanlı tarihimizle, her bir sokağı sanki ecdadımızın sesleriyle, her bir köşesi maneviyatla, adeta her bir adımı Akşemseddin Hazretleri’nin maneviyatı ve ders niteliğindeki öğütleriyle dolu Göynük’te görev yapma şerefine eriştiğim için kendimi çok şanslı ve bahtiyar hissettiğimi belirtmek isterim. Bu süre zarfında Göynük ve sizlerle kurmuş olduğum bağın baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum.

Tüm işbirliğinden ve İlçeye dair vizyonundan ötürü Belediye Başkanımız ve İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Başkanı Sayın Kemal Kazan’a, karşılıklı nezaket ve destek içindeki çalışmalarından ötürü Başsavcımız Sayın Furkan Aslan nezdinde tüm yargı mensuplarımıza ve adliye teşkilatımıza,çaba ve fedakarlıklarından dolayı tüm kurum amirlerimize ve personelimize, anlayış ve destekleri için Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyelerimize, siyasi partilerimizin temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerineteşekkürlerimi sunmak isterim. Bundan sonra da Göynüğümüzün kalkınması, gelişmesi ve güzelleşmesiniyetiyle attıkları adımlardaher birine kolaylıklar dilerim.

Sizlerden Göynük halkı olarak haklarınızı helal etmenizi ve dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet olunuz.