SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR PROJESİNİN TANITIMI YAPILDI.

Göynük Kaymakamlığı ve Göynük Belediyesi Çocuk Meclisi işbirliği ile hazırlanan "Sakin Şehir Göynük Okuyor" Projesi tanıtım toplantısı 08.02.2017 Perşembe günü Egemenlik Ortaokulunda salonunda gerçekleşti.
Gerçekleşen toplantıya Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ,Belediye Başkan Yardımcısı Günay CAN, İlçe Jandarma Komutanı Bora TOPÇU, İlçe Emniyet Müdürü Aykut DİNÇ, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Daire amirleri katıldı.
Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ slayt gösterisi halinde hazırlanan projeyi dinleyicilere tek tek anlatı. Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ “İlçemizin eğitim başarısını artıracak, ülkemizin geleceği olacak sağlam nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak ‘Sakin Şehir Göynük Okuyor Projesi uygulanacak. Böylece sosyal sorumluluk, değerler eğitimi ve bireysel yeteneklerin gelişmesi sağlanacak” dedi. Projenin Kaymakamlığımızca yürütüleceğini ve proje ortağının ise Göynük Belediyesi olduğunu belirten Kaymakamımız, şu bilgileri verdi. “İlçemizde Bakanlığın uygun gördüğü 100 temel eser okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında her gün mesainin ilk 20 dakaikası okuma şeklinde geçeceğini söyledi.